D&F wordt Kader

Functie
Business Unit Manager
Standplaats
Breda
LinkedIn
Link naar profiel

Jean-Jacques Mulleman

In de afgelopen jaren is het bewustzijn rondom veiligheid en gezondheid veranderd van een kostenpost naar een rendabele investering. Veiligheid en gezondheid hebben een uiterst belangrijke en prominente plaats verkregen binnen de industrie. Veiligheid levert namelijk veel meer op dan alleen een veiligere werkomgeving.

D&F Group B.V. zag deze trend al aankomen en is vanuit het vakgebied machine- en procesveiligheid (de techniek) opgestoomd naar de vakgebieden veiligheidsmanagement, -cultuur en gedrag. Hiermee is D&F een totaal aanbieder van advies, trainingen en software binnen het domein ‘Safety’! En is in deze vakgebieden een serieuze partner voor de industrie geworden.

Met een bureau van ruim 35 medewerkers zijn wij het enige en onafhankelijke veiligheidsadviesbureau in Europa met een duidelijke focus op Machine Safety, Process Safety en Safety Culture en daardoor uniek. Nog iedere dag biedt D&F een uitdagende omgeving met zeer gekwalificeerde medewerkers op technisch, organisatorisch en gedragsmatig gebied.

Onafhankelijkheid is van toegevoegde waarde. Dit heeft de markt uitgesproken, onafhankelijkheid maakt D&F krachtig en transparant. Door blijvend de niche te zoeken en te blijven innoveren in onze huidige kennisgebieden zal onze expertise voorop blijven lopen. De toegevoegde waarde van een adviseur wordt immers bepaald door de markt. Scherp blijven op ontwikkelingen en geluiden uit de omgeving helpen ons daar bij.

De vorm en inhoud van D&F Group B.V. veranderen, sinds haar oprichting in 1993, ieder jaar nog steeds. Dit is al jaren de enige constante factor en vergt continue aanpassing en flexibiliteit. Deze dynamiek maakt ons bedrijf zo uitdagend, een omgeving waar ik hopelijk nog lang deel vanuit mag maken.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!