D&F wordt Kader

Functie
Consultant Machine Safety
Standplaats
Haaren
LinkedIn
Link naar profiel

Jeroen Heijkants

Vanaf 1 maart 2018 ben ik werkzaam als Consultant voor de business unit Machine Safety van D&F.

Kort na het afronden van de opleiding HBO Werktuigbouwkunde heb ik een 2de graads leraarsbevoegdheid voor dit vak behaald.

In de afgelopen zes jaar tijd heb ik mezelf gespecialiseerd binnen het vakgebied Machineveiligheid en heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van Compliance Management in een high-tech engineering omgeving. In de rol van coördinator van veiligheid en regelgeving binnen NTS Systems Development, is het gelukt om machineveiligheid en compliance management volledig te integreren in het ontwerpproces.

D&F is een energiek en transparant bedrijf waar ik mijn opgebouwde kennis en ervaring vrijwel volledig kan benutten. Als consultant bied ik veiligheidsadvies en coaching met betrekking tot vrijwel de gehele levenscyclus van een machine: van ontwerpfase  tot en met gebruiksfase. Daarnaast ondersteun ik organisaties graag op het gebied van Compliance Management, om zo te werken aan lange termijn oplossingen bij machineveiligheidsvraagstukken.

Samen met mijn vriendin Lusine woon ik in het prachtige en gezellige Brabant. In mijn vrije tijd speel ik accordeon en ga ik graag toeren op de motor.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!