D&F wordt Kader

Functie
Operationeel Manager
Standplaats
Tilburg
LinkedIn
Link naar profiel

Joris van Iersel

Mijn naam is Joris van Iersel, ik woon in Tilburg met mijn vrouw Brenda, mijn dochter Mijs en zoon Sil. Mijn hobby´s zijn muziek (drummen), computeren, sport (fietsen, skeeleren en fitness), ik lees graag spannende boeken (thrillers, detectives) en ik kijk ook graag naar films.

Na mijn opleiding werktuigbouwkunde te hebben afgerond aan de HTS te Tilburg ben ik in juli 1998 gestart bij D&F. Sindsdien heb ik het vak van machineveiligheid geleerd door het uitvoeren van risicobeoordelingen in praktijksituaties en het schrijven van gebruikershandleidingen. Ik heb veel kennis opgedaan over specialistische vakken zoals papierproductie en -verwerking, metaalvervaardiging en -bewerking, tabaksindustrie en machinefabrieken.

In de afgelopen 11 jaar heb ik mijn werkgebied verbreed door me binnen D&F meer te gaan richten op ICT, facilitair en software. Hierdoor kan ik ook een van mijn hobby´s, computeren, met mijn werk combineren. Tevens ben ik me gaan richten op het geven van diverse trainingen op het vakgebied, zoals 1-daagse trainingen CE-markering en Richtlijn Arbeidsmiddelen en ook door het leiden van de 8-daagse Masterclass CE deel ik mijn kennis met geïnteresseerden.

Deze grote verscheidenheid aan werkzaamheden en het kunnen helpen van verschillende bedrijven met de vraagstukken rond machineveiligheid geven mij de energie die nodig is voor de goede uitoefening van mijn werk. Ik vind het een uitdaging om twee keer per jaar de Database Veiligheidsnormen te voorzien van de wijzigingen op het vakgebied. Ook vind ik het mooi om, als verantwoordelijke binnen D&F, samen met onze ontwikkelaars het softwarepakket Safety Control verder te ontwikkelen.

D&F bestaat uit een zeer gemotiveerde groep mensen waardoor ik met veel plezier naar mijn werk ga. Er zijn mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en er is genoeg ruimte om elkaar niet alleen als collega maar ook persoonlijk te leren kennen en elkaar, waar nodig, te ondersteunen en van elkaar te leren. Dit alles maakt dat D&F voor mij de perfecte werkgever is.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!