D&F wordt Kader

Functie
Consultant Machine Safety
Standplaats
Hendrik Ido Ambacht
LinkedIn
Link naar profiel

Jorn Harms

Mijn naam is Jorn Harms, ik ben op 19 augustus 2019 aan de slag gegaan bij D&F. Ik ben afkomstig van Croonwolter&dros B.V. waar ik heb gewerkt als consultant in de Infra divisie. Hier hield ik me bezig met het ontwerp van de technische installaties van tunnels, bruggen en sluizen op basis van systeemgerichte contractbeheersing. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in de industriële automatisering en RAMS bij GTI (het latere Cofely).

Bij Croonwolter&dros ben ik een aantal jaren terug betrokken geweest bij het ontwerp van de Nieuwe Botlekbrug, onder andere bij de aspecten Machineveiligheid en Functionele veiligheid. Het plezier dat ik hierin had, heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik me op dit vakgebied wil richten, omdat alle competenties uit het verleden hierin samen komen. D&F biedt me de mogelijkheid mij verder te ontwikkelen binnen de machineveiligheid in een variërende omgeving in zowel industrie als de infra-techniek.

Ik hoop u graag te ontmoeten!

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!