Functie
Consultant Safety Culture
E-mailadres
j.kunneman@denf.nl

Joy Kunneman

Mijn naam is Joy Kunneman en ik ben 1 februari 2022 begonnen bij Kader Group  - Safety Culture als Stagiair Junior Consultant Veiligheidsmanagement & Gedrag. Ik studeer Social, Health and Organisational Psychology aan de Universiteit Utrecht. In dit laatste halfjaar van mijn studie ga ik vier dagen in de week aan de slag bij Kader/D&F, waarnaast ik ook nog mijn scriptie zal schrijven, over het binden van personeel aan je organisatie.

Tijdens mijn Bachelor Psychologie bleef het bedrijfsleven mijn aandacht trekken, waardoor ik besloot de arbeids- en organisatiepsychologie in te gaan. Dit betekent dat ik mij bezig houd met menselijk gedrag binnen organisaties. Hierbij koppel ik gedrag, theorieën, modellen en interventies aan elkaar om individu, teams en organisatie te verbeteren op meerdere vlakken.

Tijdens mijn studie heb ik geleerd hoe ik psychologische inzichten kan herkennen en gebruiken wanneer het gaat om cultuur en gedrag binnen organisaties. Ik heb geleerd hoe ik medewerkers hun gezondheid en performance kan beïnvloeden en hier interventies voor kan ontwerpen. Daarnaast heb ik coaching en trainingsvakken gevolgd. Met deze kennis op zak kwam ik bij Kader Group  - Safety Culture terecht, waar ik ga ondersteunen bij het training geven en adviseren van organisaties op veiligheidscultuur. Het onderdeel veiligheid is compleet nieuw voor mij. Er valt dus nog veel te leren, maar ik houd wel van een uitdaging!

Verder woon ik al mijn hele leven met mijn ouders in Nieuwegein, drie keer vallen en ik sta in Utrecht. In mijn vrije tijd houd ik van golfen, lezen, uitgaan, dansen, eten en reizen. Er staat zelfs een backpacktrip op de planning. Dat ik de theorie nu eindelijk in de praktijk mag gaan inzetten vind ik supertof. Ik sluit me aan bij de missie om ervoor te zorgen dat werknemers elke dag veilig, gezond en gelukkig naar huis kunnen gaan.

WERKEN BIJ Kader Group - Safety Culture

Safety Culture is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie? Bekijk al onze vacatures