D&F wordt Kader

Functie
Consultant Safety Culture
E-mailadres
j.dekker@denf.nl
LinkedIn
Link naar profiel

Justus Dekker

Mijn naam is Justus Dekker en ik ben een duale student Integrale Veiligheidskunde aan De Haagse Hogeschool. Sinds eind Augustus 2021 ben ik werkzaam bij D&F als junior consultant in de vorm van een leerwerktraject tijdens mijn laatste studiejaar. Dit betekent dat ik mijn werk bij D&F combineer met het schrijven van mijn scriptie. Ik sta tijdens mijn werk graag in contact met collega’s en externe partners en ik leer graag nieuwe dingen. Ik kom graag met creatieve oplossingen om problemen anders aan te pakken. Deze aspecten komen terug in mijn werk bij D&F, hierdoor voel ik mij helemaal thuis.

Naast mijn studie aan De Haagse Hogeschool heb ik ook een jaar Sociologie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit om de rol van culturen en groepen met betrekking tot veiligheid beter te begrijpen. Deze opleidingen helpen mij dan ook om binnen D&F aan de slag te gaan met veiligheidscultuur door te zorgen voor een goede aansluiting.

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met het combineren van mijn twee hobby’s, fotografie en motorrijden. Op vakantie rij ik het liefst naar berggebieden in het buitenland en zoek ik de meest afgelegen wegen voor de mooiste plaatjes. Ook houd ik ervan om onverharde wegen te nemen waar mogelijk, voor het avontuurlijke gevoel. Ik reis graag alleen, zo ontmoet je veel plaatselijke mensen en heb je een hoop vrijheid.

Werken bij Safety Culture

Safety Culture is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk onze vacatures en mail of bel ons gerust!