D&F wordt Kader

Functie
Consultant Safety Culture
Standplaats
Hellevoetsluis
LinkedIn
Link naar profiel

Kelly van Krieken

Mijn naam is Kelly van Krieken en ik ben sinds juni 2018 werkzaam bij D&F als consultant Veiligheidsmanagement & -cultuur. Ik woon samen met mijn man in een oud dijkhuisje op steenworp afstand van de kust. In mijn vrije tijd duik ik het liefste de tuin in, ga ik een stuk hardlopen of mountainbiken. Daarnaast vind ik het heerlijk om met penseel of potlood aan de slag te gaan. Als ik op vakantie ga vind je me terug op mijn snowboard in Frankrijk of hikend in Noorwegen.

In 2014 ben ik gestart op de veiligheidsafdeling van een container terminal, waar ik verantwoordelijk was voor de veiligheidscultuurcampagne, milieucampagne en de BHV organisatie. Hier ontdekte ik dat ik ontzettend veel voldoening haalde uit de veiligheidscultuurprojecten. Bij de organisatie van veiligheidsdagen en het uitdenken en opzetten van de campagne kon ik mijn van origine creatieve achtergrond de vrije loop laten.

Bij D&F kan ik mijn passie voor veiligheid verder uitdiepen. Er is niets interessanter dan mensen inspireren en motiveren, dit doe ik het liefst met een ‘out of the box’ aanpak. De uitdaging is om draagvlak te creëren en goed te communiceren op die manier kun je veiligheid leuk, belangrijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Door creativiteit en veiligheid samen te brengen benader je projecten op een compleet nieuwe manier.

Samen kunnen we zorgen voor een gezondere en veiligere werkplek.

Werken bij Safety Culture

Safety Culture is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk onze vacatures en mail of bel ons gerust!