D&F wordt Kader

Functie
Senior Consultant Safety Culture
Standplaats
Bergen op Zoom
LinkedIn
Link naar profiel

Marcel de Munck

Sinds maart 2005 ben ik bij Safety Culture werkzaam als consultant. Hierbij heb ik de verantwoordelijkheid om samen met mijn klanten te komen tot de beste oplossingen voor een optimale bedrijfsvoering op de gebieden veiligheid, milieu, welzijn, kwaliteit, productie en gezondheid.

Mijn passie is mensen en organisaties te helpen om te worden wie ze willen zijn. Om activiteiten te ontplooien die mensen bij elkaar brengen, met elkaar verbinden.
Ik vind het heerlijk om aan de slag te gaan met mensen en organisaties die willen veranderen, iets willen doorbreken, om hun doelen te realiseren.
Ik geloof er namelijk in dat je meer kunt dan je soms denkt. Allerlei gedachtes en ervaringen belemmeren om te doen wat je eigenlijk wilt doen of om te zijn wie je wilt zijn.

Hoe krijg je beweging in je organisatie? Hoe inspireer je mensen? Dit zijn vraagstukken waar ik me graag op stort. Dat gaat over mensen, drijfveren, idealen en motivatie. Maar ook over grenzen durven verkennen, over kwetsbaar durven zijn, over lef. Mijn lijfspeuk is dan ook: “Don’t let your dreams live and die in your mind. But become the person you want to be, by realizing your dreams.”

Om de veiligheid in uw organisatie te waarborgen zal ik al mijn kennis en ervaring inzetten om u van dienst te kunnen zijn.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik nog vele hobby’s zoals; reizen in Azië, Oceanië en Zuid-Amerika, fietsen, hardlopen en adventure racing.

Werken bij Safety Culture

Safety Culture is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!