D&F wordt Kader

Functie
Operationeel Manager
Standplaats
Breda
LinkedIn
Link naar profiel

Marieke van den Wijngaard

Mijn naam is Marieke en al sinds maart 2008 werk ik bij D&F, nog steeds met veel plezier!

Na personeelsbemiddeling in de uitzendbranche heb ik nog een paar jaar gewerkt bij een grote logistiek dienstverlener waar ik de interne communicatie en evenementen verzorgde.

Binnen D&F ben ik destijds gestart in een marketing en communicatie functie. Zo heb ik de website www.denf.nl onderhouden en organiseerde ik beurzen & congressen, klantendagen en de samenstelling van artikelen en folders. Daaropvolgend heb ik me jaren beziggehouden met alle ins & outs van de veiligheidstrainingen die D&F aanbiedt via de Safety Academy, neem gerust eens een kijkje: www.safety-academy.nl.

Als leidinggevende voor het Safety Culture team ben ik het aanspreekpunt van het voltallige team consultants & trainers dat zich bezighoudt met de veiligheidscultuur en veranderprogramma’s bij onze klanten. Door training en coaching verhogen we het veiligheidsbewustzijn en verbeteren we de veiligheid van de medewerkers. Bij de start van een traject meten we de cultuur van de organisatie, zo weten we waar de focus mag komen te liggen in het training- en of veranderprogramma. Hierbij sluiten we aan op bestaande programma’s of actualiteiten zoals de Veiligheidsladder.

Bij D&F werken betekent een bijdrage leveren aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Vanuit iedere functie draagt iedere collega hieraan bij. Naast het werken met passie aan veiligheid is er binnen D&F ook veel aandacht voor de persoon achter de werknemer. Ik ervaar dat als heel prettig én het zorgt wat mij betreft voor nog meer werkplezier!

Ik ben getrouwd met Bob-Willem en we hebben een zoon en een dochter. Buiten werktijd ben ik vaak een middagje weg om te shoppen, uit eten, op vakantie naar de zon of lees ik tijdschriften. Tevens schrijf ik graag artikelen over ons vakgebied voor vakbladen, zo combineer ik mijn journalistieke achtergrond met mijn werk van nu!

Werken bij Safety Culture

Safety Culture is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk onze vacatures en mail of bel ons gerust!