Functie
Senior Consultant Safety Culture
Standplaats
Amsterdam
LinkedIn
Link naar profiel

Marije Oosterheert

Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam bij D&F als consultant Veiligheidsmanagement & -cultuur. Ik woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in Amsterdam. In mijn vrije tijd plan ik het liefst leuke uitjes met mijn gezin en vrienden of maak ik mijn hoofd leeg door lekker te gaan hardlopen of spinnen.

Met mijn Hotelschool achtergrond en Master in Organisatiewetenschappen kan ik veiligheid binnen organisaties in perspectief plaatsen en snap ik de verschillende belangen die spelen binnen organisaties. Door de trainersopleiding van Karin de Galan weet ik medewerkers in beweging te krijgen en mijn streven is om alle veiligheidstrainingen en bijeenkomsten interactief en activerend te maken. Er mag ook gelachen worden!

De afgelopen 7 jaar heb ik als consultant gewerkt op het gebied van veiligheidscultuur en gedrag. Eerst 5 jaar bij Alfabeeld Veiligheid & Gedrag en daarna ruim 2 jaar bij VeiligheidNL. Ik heb daarbij veel bedrijven in verschillende sectoren mogen helpen om veiligheidsbewuster te worden en eigenaarschap voor veiligheid te creëren in alle lagen van de organisatie. Een veiligheidstraject is naar mijn mening succesvol als organisaties dusdanig geactiveerd worden dat ik zelf overbodig word. Borging voor de toekomst is dus cruciaal.

Bij D&F kan ik mijn passie voor het verder brengen van organisaties en medewerkers, om uiteindelijk slimmer en veiliger te kunnen werken, voortzetten. Ik krijg energie van samenwerken met verschillende industriële opdrachtgevers en van een organisatie of team in beweging krijgen. Veilig werken is een thema waar alle medewerkers binnen alle lagen van een organisatie belang bij hebben en waarbij het de uitdaging is om dit in alle lagen ook zo te laten ervaren.

Werken bij Safety Culture

Safety Culture is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk onze vacatures en mail of bel ons gerust!