Functie
Consultant Safety Culture
E-mailadres
m.buster@denf.nl

Matthijs Buster

Mijn naam is Matthijs Buster en ik ben sinds januari 2022 werkzaam bij D&F als consultant Safety Culture. Met mijn veiligheidskundige achtergrond en Master in Bestuurskunde ben ik breed onderlegd en kan ik veiligheidscultuur binnen organisaties concreet uiteenzetten. Door mijn ervaring als veiligheidskundig adviseur op diverse grote bouwprojecten in Nederland kan ik het belang van structureel veilig werken duiden en spiegelen aan de cultuur binnen uw organisatie. 

Tijdens mijn werk zoek ik de uitdaging op om veiligheid voor iedereen interessant te maken, want veranderen dat doe je samen! Daarbij maak ik graag gebruik van mijn creativiteit, ervaringen uit de praktijk en gestaafde methodieken. Het werken als consultant vind ik fantastisch omdat het zo divers is, iedere klant heeft immers zijn eigen wensen. Ook haal ik veel energie uit het begeleiden van veranderprogramma’s samen met mijn collega’s. Daarbij komt dat ik in mijn functie altijd kan blijven leren, daar hecht ik ook echt veel waarde aan.

Om veiligheid nog beter op de kaart te zetten binnen uw organisatie zal ik mijn enthousiasme, kennis en gedrevenheid inzetten. We gaan voor een veiligheidsbeleving waar iedereen zich in kan vinden!

Ik ben woonachtig in Udenhout, een gezellig Brabants dorp dat behoort tot de gemeente Tilburg. Wanneer ik niet aan het werk ben ga ik graag op pad met vrienden, squashen, naar de bioscoop voor een spannende film of lekker uit eten.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!