D&F wordt Kader

Functie
Consultant Process Safety
Standplaats
Eindhoven
LinkedIn
Link naar profiel

Nico Hendricks

Aangenaam! Mijn naam is Nico Hendricks en binnen het dynamische werkgebied van 'technische veiligheid' richt ik me vooral op explosieveiligheid (ATEX).

Veiligheid en techniek interesseert mij al jaren. Voor mijn periode bij D&F heb ik een kleine drie jaar gewerkt als Safety Engineer, waarbij ik in hoofdzaak betrokken was bij veiligheidsvraagstukken over explosieveiligheid (ATEX) en machineveiligheid (CE). Verder heb ik diverse studies en cursussen afgerond, waaronder de opleidingen elektromechanica, integrale veiligheid, MVK en HVK.

Het werk kent vele charmes, zoals de afwisseling van projecten binnen uiteenlopende organisaties in binnen- en buitenland. Bij D&F staat de opbouw van kennis centraal en is er volop ruimte voor het volgen van studies, trainingen en zelfontplooiing.

Ik woon in Eindhoven, maar kom uit het dorp Bergeijk ’t Loo (Noord-Brabant), waar ik tevens ben geboren en opgegroeid. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, waarbij hardlopen en zwemmen het meest aan bod komt. Verder vind ik het leuk om te klussen, te hiken, met (oude) brommers en motoren bezig te zijn en ben ik lid bij de EHBO vereniging van Bergeijk.  

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!