D&F wordt Kader

Functie
Consultant Machine Safety
Standplaats
Wamel
LinkedIn
Link naar profiel

Nico van Koppen

Vanaf oktober 2014 ben ik werkzaam als consultant machineveiligheid bij D&F Consultancy B.V. Na 9 jaar te hebben gewerkt als productspecialist van onder andere veiligheidscomponenten bij verkoop ondernemingen, was het tijd mijn kennis op een meer technisch vlak beschikbaar te stellen.

Als kind knutselde en timmerde ik graag in de schuur achter het huis en al gauw was een technische opleiding het gevolg. Na LTS, MTS, HTS en wat freewheelen op de arbeidsmarkt ben ik bij een paneelbouwer terecht gekomen. Ontwerpen van schakelschema’s, schakelkasten, besturingssoftware en werkvoorbereiding, heb ik 8 jaar met plezier gedaan en heb veel kennis van componenten opgedaan. Daarom was de volgende stap als productspecialist industriële componenten bij een verkoop onderneming geen grote stap. Aldaar kwam ik in aanraking met machineveiligheid in de vorm van veiligheidscomponenten en is mijn passie hiervoor gestart. Na 9 jaar advies en technische ondersteuning te hebben gegeven, was het tijd mijn kennis op een andere manier te delen. Bij D&F is dit mogelijk en krijg ik de ruimte mijn kennis verder uit te diepen en te verbreden.

Ik woon met mijn vriendin samen in het pittoreske Wamel. In onze vrije tijd kan je ons langs de waterkant vinden met hengel, dobber en picknickmand, Daarnaast wandelen we graag door bos en duin en genieten we van een culinair gerecht, want ook koken is een grote passie. Muziek speelt ook een grote rol in ons leven en bezoeken regelmatig een concert of festival.

Werken bij D&F geeft mij de mogelijkheid mij verder te ontwikkelen op een breed vlak binnen de machineveiligheid in een variërende omgeving van fabrieken, machines, bruggen en sluizen door heel Nederland.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!