Functie
Senior Consultant Machine Safety
Standplaats
Ede
LinkedIn
Link naar profiel

Peter Mesie

Ik werk met veel plezier als consultant Technical Safety bij D&F Consulting. De variatie aan klanten en veiligheidsvraagstukken en natuurlijk onze teamspirit zijn hierbij voor mij belangrijke factoren.

Mijn kerndeskundigheden zijn machineveiligheid en veiligheid van drukapparatuur. Voor deze twee vakgebieden ben ik ‘Knowledge eXpert’: verantwoordelijk voor de interne opleiding, kennisontwikkeling en –deling binnen D&F. Daarnaast ben ik werkzaam in de vakgebieden explosieveiligheid, elektrische veiligheid en Arbo veiligheid.

‘Veilig werken’ en ‘voldoen aan de wet’ zijn hierbij kernbegrippen, die ik graag vanuit uw situatie invul. Via training, coaching, conformiteitstrajecten en andere werkvormen assisteer ik onder andere fabrikanten, gebruikers, beleidsmakers, toeleveranciers. Graag zet ik mijn ervaring graag in om praktische oplossingen en nieuwe inzichten aan te reiken.

Ik reken op een plezierige samenwerking met u!

Werken bij D&F

D&F is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures en mail of bel ons gerust!