D&F wordt Kader

Functie
Senior Consultant Machine Safety
Standplaats
Ede
LinkedIn
Link naar profiel

Peter Mesie

Ik werk met veel plezier als consultant Machine Safety bij D&F Consulting. Dat komt door de variatie aan klanten, branches en veiligheidsvraagstukken. En door de collega’s en werksfeer binnen D&F en Kader Group.

Mijn vakgebieden zijn de regelgevingsdelen voor machines en drukapparatuur. Voor deze twee disciplines ben ik (intern) expert. Daarnaast ben ik werkzaam in de vakgebieden explosieveiligheid, elektrische veiligheid en arboveiligheid. Ook procesveiligheid en functionele veiligheid horen bij mijn werkveld. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de onderwerpen modificaties, hijsen en heffen, fabrikantschap en werkgeverschap, keuringen en inspecties, juridische aspecten, hygiëne en UKCA-markering.

‘Veilig werken’ en ‘voldoen aan de wet’ zijn hierbij kernbegrippen, die ik graag vanuit uw situatie help invullen. Via training, coaching, uitvoering van conformiteitstrajecten en andere werkvormen assisteer ik onder andere fabrikanten, gebruikers, beleidsmakers, toeleveranciers, in- en verkopers en management.

Wellicht kan ik u nieuwe inzichten, en zeker praktische oplossingen aanreiken.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!