D&F wordt Kader

Functie
Consultant Machine Safety
Standplaats
Zaltbommel
LinkedIn
Link naar profiel

Pieter Willemsen

Mijn naam is Pieter Willemsen en sinds 1 juni 2015 werkzaam bij D&F. Ik ben woonachtig in de mooie vestingstad Zaltbommel. Dat doe ik samen met mijn vrouw Birgit en 3 dochters Nena, Isa en Gitte. Mijn vrije tijd  besteed ik graag aan klussen ,motorrijden en begeleiding  van mijn sportieve kroost.

Historie

Ik heb in Apeldoorn de opleidingen Autotechniek en Energietechniek afgerond en ben via wat omzwervingen bij Moeller Electric beland. Binnen deze organisatie heb ik me bezig gehouden met alles wat te maken heeft met laagspanningscomponenten. Support voor wat betreft Industriële automatisering en functionele veiligheid waren een onderdeel van mijn functie.

Mijn rol binnen D&F

Binnen D&F ga ik me bezig houden met de veiligheid van bruggen en sluizen en tevens zal ik projecten uitvoeren op het gebied van machineveiligheid en elektrische veiligheidsbesturingen.

Hoewel ik nieuw ben binnen D&F kan ik nu al zeggen dat er veel uitdagingen in het vooruitzicht liggen. Er heerst bij D&F een prettige werksfeer met een enthousiaste gedreven groep collega´s met ieder hun eigen specialisme.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!