D&F wordt Kader

Functie
Senior Consultant Safety Culture
Standplaats
Amsterdam
LinkedIn
Link naar profiel

Renée van Veen

In mijn rol als trainer en projectmanager bij D&F help ik sinds 2015 organisaties draagvlak te creëren voor verandering. Dat doe ik met behulp van bijvoorbeeld ambassadeurstrajecten, train de trainer workshops en leiderschapstrainingen. Dit zijn effectieve methoden om medewerkers binnen organisaties te winnen voor verandering.

In de verandertrajecten die ik begeleid probeer ik het bewustzijn en het begrip van medewerkers te vergroten met betrekking tot de veranderingen die plaatsvinden in de organisatie en daag ik hen uit om meer leiding te nemen over zichzelf en anderen. Belangrijke ingrediënten binnen deze trajecten zijn interactie, speelsheid en het benutten van de expertise die het bedrijf zelf in huis heeft. Ik haal mijn kennis en inspiratie voor deze trajecten onder andere uit de kennis die ik heb opgedaan in mijn opleiding psychologie en diverse (team)coaching opleidingen die ik heb gevolgd.

Naast het begeleiden van verandertrajecten haal ik veel plezier uit het ontwikkelen van creatieve en prikkelende producten. Mijn persoonlijke missie is niet alleen om het veiligheidsbewustzijn van medewerkers te vergroten, maar ook om veiligheid ‘leuk’ te maken. In mijn ervaring wordt dit onderwerp door veel medewerkers als een belemmering of saai ervaren en de eerste stap is mijns inziens dan ook om medewerkers te motiveren om zich met dit onderwerp bezig te houden. Hierbij is het belangrijk om veel praktijkvoorbeelden te gebruiken. Zo ontwerp ik graag voor iedere doelgroep een uitdagende, leuke en passende training op maat.

Mijn inhoudelijke expertise op het gebied van verandertrajecten op het gebied van arbeidsveiligheid heb ik de afgelopen jaren gaandeweg verbreed en verdiept. Ik heb met opdrachtgevers als KLM, TNO, Heineken, Alliander, Damen Shipyards, Van Gelder en grote havenbedrijven langdurig mogen samen werken aan het versterken van organisatie.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn twee dochters en mijn vriend. We wonen in Amsterdam waar altijd genoeg te doen is; musea bezoeken, door de stad wandelen, in het park hangen, koffietjes drinken en lekker eten met vrienden.

Werken bij Safety Culture

Safety Culture is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk onze vacatures en mail of bel ons gerust!