Functie
Consultant Safety Culture
Standplaats
Amsterdam
LinkedIn
Link naar profiel

Robert Homan

Als sociaal & organisatiepsycholoog ben ik met name geïnteresseerd in gedragsbeïnvloeding binnen een organisatiecontext en verandertrajecten. Organisaties zijn altijd onderhevig aan veranderingen, maar medewerkers hebben vaak moeite om met deze veranderingen om te gaan. Ik ben van mening dat er geen ‘one size fits all’ oplossingen bestaan voor succesvolle verandertrajecten. Het is altijd maatwerk met daarin belangrijke factoren die bepalend zijn in veranderingstrajecten, zoals het creëren van draagvlak onder de medewerkers en de rol van het management.

Na een carrière als leiderschap en management trainer en learning & development manager help ik nu organisaties met cultuurveranderingstrajecten op het gebied van veiligheid. Ik doe dat door het beter te leren benutten van de aanwezige kennis en ervaring, creatieve leerinterventies en humor. Want ook al is veiligheid een zeer serieus onderwerp, leren en veranderen gaat sneller wanneer er ook gelachen mag worden.

In trainingen en verandertrajecten ben ik ervan overtuigd dat iedereen op zijn of haar eigen manier kan en wil bijdragen in een organisatie. Het is mijn passie om mensen bij elkaar te brengen en ze in staat te stellen om hun volledig potentieel te benutten, om hun persoonlijke en organisatiedoelen te verwezenlijken.

Naast werkzaam bij D&F woon ik samen met mijn vriendin en dochter in Amsterdam en in mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, reizen en lekker eten met vrienden.

Werken bij D&F

D&F is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures en mail of bel ons gerust!