D&F wordt Kader

Functie
Consultant Safety Culture
Standplaats
Goirle
LinkedIn
Link naar profiel

Ronny de Kort

Mijn naam is Ronny de Kort en ik ben sinds februari 2019 werkzaam bij D&F als consultant Veiligheidsmanagement & Cultuur. Ik woon in Goirle, een dorp net onder Tilburg. In mijn vrije tijd geef ik indoor fietslessen, mountainbike ik, rijd ik graag op mijn motor en ga ik zo vaak mogelijk wandelen met mijn vrouw en hond Snow. Ook proberen we samen zoveel mogelijk van de wereld te zien door rondreizen te maken in diverse landen en werelddelen.

Mijn basis is gelegd in een proces technische opleiding, waarna ik ben gaan werken bij bedrijven waar levensmiddelen en chemische producten werden gefabriceerd. In deze bedrijven heb ik op diverse niveaus gewerkt, van operationeel tot en met management. In de afgelopen25 jaar kwam ik regelmatig in contact met incidenten en gevaarlijke situaties, wat mij uiteindelijk heeft doen besluiten om mezelf te gaan verdiepen in de veiligheidskunde.

In 2017 ben ik begonnen aan een opleiding voor hogere veiligheidskundige. Nu ik bij D&F ben gaan werken kan ik de kennis die ik in mijn HVK opleiding heb opgedaan, delen met andere bedrijven.

Ik ben namelijk overtuigd dat met de juiste coaching en training iedereen zijn veiligheidsbewustzijn kan vergroten.

  • “Wacht niet tot de andere verandert, maak zelf het verschil door mee te werken aan de verandering.”

Werken bij Safety Culture

Safety Culture is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk onze vacatures en mail of bel ons gerust!