D&F wordt Kader

Functie
Consultant Machine Safety
Standplaats
Zaltbommel
LinkedIn
Link naar profiel

Roy van Bruchem

Mijn naam is Roy van Bruchem, werkzaam bij D&F als Junior Consultant voor de Business Unit Machine Safety.

Ik ben geboren en getogen in Zaltbommel, waar ik nog altijd graag woon. Mijn hobby’s zijn fitness en voetbal. Daarnaast kijk ik graag films en speel ik af en toe een spelletje. Ook muziek is een grote passie van mij en ik ben dan ook met enige regelmaat te vinden bij een festival of een concert.

In2015 ben ik begonnen aan de studie Integrale Veiligheidskunde bij Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. In het 3e jaar van deze studie ben ik als stagiair bij D&F Consulting binnengerold. Tijdens deze stage heb ik onderzoek gedaan naar de uniformiteit bij uitvoering van projecten en het gebruik van sjablonen. Als eindopdracht heb ik een advies uitgebracht ten aanzien van de optimalisatie hiervan. Na het afronden van deze stage werd ik naast mijn studie bij D&F actief als junior consultant en vervulde ik een support rol voor de business unit Machine Safety.

Tijdens mijn stage heb ik veel kennis opgedaan over machineveiligheid en is mijn interesse voor dit vakgebied gaan groeien.

Na een tijd actief bij D&F gewerkt te hebben als ondersteuning ben ik ook voor mijn afstudeerscriptie bij D&F terecht gekomen, ditmaal met een collega-student. In de scriptieperiode heb ik mij gericht tot (industrial) cyber security. Na het succesvol afronden van mijn studie ben ik definitief bij D&F in functie getreden als Junior Consultant voor de business unit machineveiligheid.

Bij D&F krijg ik de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van machineveiligheid en wellicht ook andere facetten van veiligheid binnen de industrie.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!