D&F wordt Kader

Functie
Senior Consultant Process Safety
Standplaats
Roosendaal
LinkedIn
Link naar profiel

Ruud Crezee

Mijn naam is Ruud Crezee en sinds 1 januari 2019, na een pauze van zo’n zes jaar wederom werkzaam als consultant bij de business unit Process Safety van D&F Consulting.

Dagelijks ben ik bezig met procesveiligheid in de brede zin:

  • “hoe bouw en behoudt je veiligheid in processen, van concept tot operatie?”

Mijn opleiding chemische technologie en veiligheidskunde (B) én mijn arbeidsleven (40 jaar) bestaan uit veel verschillende aspecten; van chemisch/analytisch laboratorium, engineering (zowel binnen ondernemingen als bij bureaus), project management, operationeel/technisch/veiligheid management tot advies. Deze brede ervaring komt goed van pas bij de rol die ik binnen D&F ga uitvoeren.

Ik ben getrouwd en woon samen met mijn echtgenote, Marjan, in Roosendaal. Wij zijn de trotse opa en oma van 6 klein kinderen (en bijpassende ouders (8 stuks) natuurlijk). We besteden veel aandacht aan ons grote gezin en daarnaast mag ik in mijn vrije tijd graag muziek maken (gitaar).

Ik hoop u snel te ontmoeten zodat we samen een oplossing voor jouw procesveiligheidsvraag kunnen vinden!

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!