D&F wordt Kader

Functie
Project Support
LinkedIn
Link naar profiel

Sharon Stapelbroek

Sinds 1 juli 2014 ben ik bij D&F Consulting B.V. werkzaam als Project Support. Ik ben verantwoordelijk voor het support van de Business Units Proces- en Machineveiligheid en Safety Management en Culture. Mijn werkzaamheden zijn: Planningen bijhouden, uren controle, aanmaken/ controleren en afronden van projecten en andere bijkomende (support) werkzaamheden.

Na het afronden van mijn opleiding Vastgoed en Makelaardij (BBA) heb ik de afgelopen 7 jaar gewerkt als Makelaar/ Commercieel medewerker. Ik was mede verantwoordelijk voor de binnendienst en meewerkend in de buitendienst. Door deze dubbele functie heb ik veel ervaring kunnen opdoen in het organiseren, adviseren en plannen van werkzaamheden.

D&F is een totaal andere en nieuwe bedrijfstak voor mij, maar de support ervaring kan ik hier goed in de praktijk brengen. Elke dag zet ik mij in om de backoffice van de Business Units Proces- en machineveiligheid gestructureerd te laten verlopen. Ik ben getrouwd met Ruben en ik heb twee zoontjes Fedde en Joos.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!