Functie
HR officer
Standplaats
Breda
LinkedIn
Link naar profiel

Sonja van der Wegen - Slond

Mijn naam is Sonja van der Wegen – Slond en ik werk sinds 2003 met veel plezier voor D&F. Ooit ben ik begonnen als directiesecretaresse maar inmiddels kan ik wel zeggen dat ik een échte duizendpoot ben binnen de organisatie. D&F is enorm gegroeid en daardoor heb ik me steeds kunnen verbreden, variërend op de vakgebieden ICT, administratie, veiligheidstrainingen, communicatie en marketing.

Sinds 2008 ben ik verantwoordelijk voor alle HRM werkzaamheden met op dit moment de focus op het aannemen van nieuwe collega’s. We zijn met name op zoek naar een goede Process Safety Consultant, klik hier voor de vacature. Daarnaast houd ik me bezig met het opstellen van arbeidscontracten, trainingen en cursussen voor onze medewerkers, de maandelijkse loonmutaties en nog veel meer.

Binnen D&F staat ‘werk & privé balans’ hoog in het vaandel en dat betekent dat we ook aandacht hebben voor de gezondheid van medewerkers. Collega’s mogen meedoen aan een Preventief Medisch Onderzoek en dat organiseer ik iedere twee jaar.

In mijn vrije tijd doe ik aan modern ballet en breng ik graag tijd door met mijn man en twee kinderen.

Werken bij D&F

D&F is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures en mail of bel ons gerust!