D&F wordt Kader

Functie
Consultant Process Safety
Standplaats
Bergen op Zoom
LinkedIn
Link naar profiel

Wesley de Vries

Mijn naam is Wesley de Vries, ik ben 34 jaar en per 1 oktober ben ik begonnen bij D&F in de business unit Process Safety.

Ik woon samen met mijn vrouw Martha in bergen op zoom. We besteden een groot gedeelte van onze vrije tijd aan crossfit en fitness. Ook hebben we samen meegedaan aan een 24 uurs WOD (workout of the day). Over uitdaging gesproken!

Hiervoor heb ik 5,5 jaar gewerkt bij Lyondellbasell op de Botlek, Maasvlakte en Europoort locatie als Process Safety engineer. Ik heb hier aan een breed scala onderwerpen morgen werken, waaronder HAZOPS, project ondersteuning (boilers en plant expansie), corporate ontwikkelde programma’s met betrekking tot o.a. fornuizen etc. Hier heb ik met veel plezier gewerkt, veel kunnen leren en met veel mensen in contact mogen komen.

Ik ben klaar voor de nieuwe start bij D&F.

Tot snel!

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!