Visie en Missie

Sinds 1993 assisteert D&F Group B.V. bedrijven in onder andere de industrie, energie en infra met het verbeteren van veiligheid.

  • De missie die ons drijft is NUL incidenten, zodat mensen zich veilig, gezond en gelukkig voelen. Veiligheid is een eerste levensbehoefte.
  • Onze visie is dat deze missie alleen haalbaar is als we op een duurzame (niet eenmalige) manier met u samenwerken aan het (h)erkennen en terugdringen van onveilige situaties en onveilige handelingen.

Dit is absoluut nodig omdat in Europa nog altijd 3 miljoen mensen per jaar slachtoffer worden van een ernstig ongeval. 4.000 hiervan komen te overlijden.

Strategie van D&F

De strategie die wij voor u inzetten is een mix van gedrag en techniek ofwel van mens en machine. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Machines maken het werk efficiënter, maar de mens zoekt naar gemak in zijn dagelijkse routines. De machine duldt geen tegenspraak of nonchalance, die raast door. Zo staan mens en machine altijd op gespannen voet.

Soms los je een probleem op met techniek, soms met gedrag, maar in de praktijk hangen deze twee altijd samen. Door ze te combineren brengen we niet alleen meer veiligheid, maar maken we bedrijven beter en mensen gelukkiger.

Daarom zijn wij adviseurs in veiligheid!

Ontdek wat D&F voor u kan betekenen

D&F biedt adviesdiensten en trainingen aan op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidsmanagement en cultuur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340