Sectoren & Klanten - Arbodiensten

Algemeen

D&F Consulting verzorgt kennisoverdracht aan Arbodiensten. Kennis op het gebied van Machineveiligheid en Explosieveiligheid wordt middels incompany-trainingen aan elkaar over gebracht. Onze consultants zorgen voor de voorbereiding en overdracht van kennis door het gebruik van praktische voorbeelden en theoretische kennis.

D&F Consulting, Business Unit Technical Safety, wordt binnen dit marktsegment steeds vaker betrokken als specialist op het adviesgebied Technische Veiligheid. De Richtlijn arbeidsmiddelen en ATEX 153 is een specialistisch vakgebied en is geen sinecure. Praktische toepassing hiervan vraagt gedegen kennis van de Europese Richtlijnen en vastgestelde normen. D&F treedt vaak op als partner van de Arbodienst en kan zo extra toegevoegde leveren in de klantrelatie van de Arbodienst.

Schoenmaker blijf bij je leest

Ons crédo is vaak: ´Schoenmaker blijf bij je leest´. Arbodiensten onderschrijven dit en betrekken daarom D&F op regelmatige basis wanneer de algemene RI&E tekort schiet en wanneer onvoldoende diepgang in de productie- of logistieke omgeving kan worden bereikt.

De focus van D&F ligt op de adviesgroep D&F Technical Safety. Door deze adviesgroep worden consultancy, training en software-implementaties uitgevoerd.

Adviesdiensten:

  • Machineveiligheid (CE Markering en Richtlijn Arbeidsmiddelen)
  • Explosieveiligheid (ATEX 114 en ATEX 153)
  • Richtlijn Drukapparatuur en drukapparatuur in de gebruiksfase.
  • Elektrische veiligheid en Veiligheidsbesturingen
  • Diverse softwarepakketten

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340