Werken bij D&F

D&F helpt de industrie om veiligheid op een duurzame manier te verbeteren met als ultiem doel het volledig voorkomen van incidenten. Vanuit een passie voor veiligheid en door onze veiligheidsexpertise continue te ontwikkelen helpen wij onze klanten. Vervolgens brengen we onze expertise in de praktijk door te adviseren, te begeleiden, te coachen en te trainen.

Om de hoogste kwaliteit in ons werk te kunnen garanderen richten wij ons op drie expertisegebieden:

  1. Machineveiligheid
  2. Procesveiligheid
  3. Veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag

D&F heeft oog voor veiligheid in al haar facetten, waarbij we een brug vormen tussen theorie en praktijk. Dit betekent dat we altijd streven naar een duidelijk, praktisch werkbaar en economisch haalbaar advies dat direct tot een positief resultaat leidt.

Over werken bij D&F

D&F kenmerkt zich door haar open en inspirerende werkomgeving. Eentje waarin vrijheid, zelfstandig werken en verantwoordelijkheid in balans zijn. Het hoofdkantoor van D&F is gevestigd in Breda, tevens is er een flexlocatie in Tiel.

De functies binnen D&F zijn zeer afwisselend, want je werkt bij diverse bedrijven aan diverse projecten. Jouw werklocaties zijn eveneens afwisselend: bij de klant, thuis of op een D&F kantoor.

Huidige vacatures

Spreekt onze manier van werken jou aan? Bekijk hier de nieuwste vacatures en zorg dat wij snel in het bezit zijn van jouw aansprekende CV en korte motivatie!

Voor meer informatie en vragen neem je contact op met:

  • Sonja van der Wegen beantwoordt jouw vragen graag: s.vanderwegen@denf.nl en via telefoonnummer 076-5040340 op maandag, dinsdag en donderdag.

wie werken er nu bij D&F?

In de rubriek 'Het gezicht achter D&F' staat een overzicht van alle D&F medewerkers, met een korte beschrijving van hun functie en daarbij bebehorende werkzaamheden. Tevens staat iedereens mailadres benoemd, dus wil je iets weten van iemand? Schroom niet en stuur gerust een mailtje!

 

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340