Werken bij D&F

D&F kenmerkt zich door haar open en inspirerende werkomgeving. Eentje waarin vrijheid, zelfstandig werken en verantwoordelijkheid in balans zijn. Het hoofdkantoor van D&F is gevestigd in Breda, maar je kunt ook aan de slag in Zeist, Almelo, Harderwijk of Amsterdam.

De functies binnen D&F zijn zeer afwisselend, want je werkt bij diverse bedrijven aan diverse projecten. Jouw werklocaties zijn eveneens afwisselend: bij de klant, thuis of op D&F kantoor.

Opleiding en persoonlijke ontwikkeling zijn twee zaken welke we erg belangrijk vinden. Als bedrijf streven we een ambitieuze missie "Nul incidenten", na en hierbij is goed opgeleid personeel erg belangrijk.

Heb jij ook zo’n passie voor veiligheid en ben je enthousiast over D&F? Heb jij een positieve instelling en ga je voor kwaliteit? Kies je voor een gedreven organisatie met bevlogen collega’s?

Huidige vacatures

D&F Passion for Safety is onderdeel van de Kader Group. Al onze openstaande vacatures vind je op onze gezamenlijke werken bij Kader Group website. 

Altijd op zoek

Staan op onze werken bij website geen openstaande vacatures? Twijfel niet, want we zijn altijd op  zoek naar die éne unieke persoon die net zoveel passie heeft voor veiligheid als wij! Voldoe jij aan de juiste competenties en functie-eisen die wij voor ogen hebben, dan zijn we zeker bereid om een kopje koffie/thee met jou te drinken.

D&F TEAM

In de rubriek 'Het gezicht achter D&F' staat een overzicht van alle D&F medewerkers, met een korte beschrijving van hun functie en daarbij behorende werkzaamheden. Tevens staat iedereens mailadres benoemd, dus wil je iets weten van iemand? Schroom niet en stuur gerust een mailtje!